Over ons

Over ons

Vanaf 2010 hebben David Kuiper en Arno van der Meer een prachtig bedrijf opgebouwd, samen en met heel veel gemeenschappelijke ervaring konden ze ons bedrijf op de kaart zetten.  David en Arno vulden elkaar aan en hebben fantastisch gewerkt aan ons bedrijf. 

Vanaf januari 2019 gaat David Kuiper alleen verder als eenmanszaak. Arno van der Meer houdt i.v.m. persoonlijke omstandigheden op met het bedrijf.

Inmiddels heeft David een fijne kracht teruggevonden in Arwin Faber. Irene Kuiper (echtgenoot van) regelt op de achtergrond de administratie, de website en de glas bestellingen. Vanaf februari komt onze zoon Fokke-Jan Kuiper bij ons stage lopen. Hij doet de opleiding Bouwkunde in Drachten.
Verder bundelen we ons met de vele onderaannemers inde bouw en hebben onze vaste mensen voor installatietechniek, deur-en kozijnwerk, stukadoorswerkzaamheden en bouwmaterialen.

De bedrijfsnaam blijft het zelfde: 
Timmer- en Aannemingsbedrijf Kuiper & van der Meer

Ook de fraaie bouwkundige werkzaamheden zullen zijn zoals u dat van ons gewend bent: kwaliteit, betrouwbaarheid, communicatie. We zijn trots op het bedrijf wat David en Arno opgebouwd hebben en gaan daar dan ook trots mee door. We zijn voor klant en collega een betrouwbare partner om op of mee te bouwen. 

Het bieden van vakmanschap op elk terrein staat bij ons hoog in het vaandel. Doordat wij samen op de werkvloer aanwezig zijn is de wisselwerking vertrouwelijk en bespreekbaar naar de klant
toe. Naast ons timmer- en aannemingsbedrijf leveren wij ook glas aan bedrijf en particulier tegen
scherpe en kwalitatief goede prijzen. Het complete scala aan glas, beglazing en aanverwante producten is bij ons leverbaar. Het glas kan zelf door ons gezet worden. Waardoor de lijnen kort
en strak zijn tussen klant en bedrijf. Hierdoor blijft de wens van de klant centraal staan.

we gaan ons settelen op ons nieuwe adres, waar we kantoor bij huis hebben en ook alle bouwgerelateerde materialen naast de deur hebben. De lijnen blijven kort en krachtig en u houdt altijd persoonlijk contact.

David Kuiper